Type to search

Υγεία

Εφαρμογή MedInfoBook για να έχεις πάντα μαζί σου τον φάκελο υγείας σου

Share

Πώς θα φαινόταν αν μπορούσες να έχεις τον φάκελο υγείας τον δικό σου καθώς και των μελών της οικογένειάς σου συνέχεια μαζί σου για να τον χρησιμοποιήσεις όποτε σου ζητηθεί; Και ότι αυτό δεν θα σου κόστιζε απολύτως τίποτα; Δεν είναι φαντασία, είναι η εφαρμογή MedInfoBook!

Πολλές φορές το μέλλον μάς πλησιάζει με πολύ πιο γρήγορα βήματα από ότι φανταζόμαστε και κάποιες φορές μάλιστα μας ξαφνιάζει ευχάριστα σε σημείο να σκεφτούμε: «Μα καλά, πώς δεν το είχαν σκεφτεί τόσο καιρό!». Έτσι ακριβώς συμβαίνει με τη νέα εφαρμογή MedInfoBook. Πρόκειται για μια πραγματικά πολύ χρήσιμη και ταυτόχρονα πολύ απλή εφαρμογή με την οποία μπορείς να έχεις όλο τον φάκελο της υγείας σου συνέχεια μαζί σου. Όπως π.χ. όταν πηγαίνεις στο γιατρό για τα ετήσια τσεκ απ ή επειδή σου συνέβη κάτι έκτακτο και δεν έχεις πρόσβαση στον φάκελό σου ή γιατί πάσχεις από κάτι που απαιτεί συνεχή παρακολούθηση ή επειδή έτσι μπορείς να απαλλάξεις τους γονείς σου από ένα πολύ μεγάλο βάρος αφού με την εφαρμογή MedInfoBook θα μπορείς εσύ ή και αυτοί να καταχωρούν όλες τις εξετάσεις, τα τεστ, τις επεμβάσεις, τις ιατρικές γνωματεύσεις και να τα έχουν πάντα μαζί τους, κάθε στιγμή. Η εφαρμογή MedInfoBook σε ακολουθεί πάντα και παντού εσένα και ως έξι ακόμα μέλη της οικογένειάς σου και υπόσχεται να είναι ο πιο πολύτιμος βοηθός σου στα ζητήματα υγείας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν για μέχρι 6 άτομα στο κινητό, το τάμπλετ ή και τον υπολογιστή σου την εφαρμογή MedInfoBook.

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση

Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μια ακόμη καινοτομία της εταιρείας Computer Solutions. Δημιουργοί του app MedInfoBook είναι οι Βαγγέλης Κωστάλας Senior Developer και Team Leader, Σταύρος Πιτόγλου, Chief Technical Officer και Μιχάλης Ζαφειρίου, Technical Support Manager, ενώ παρών ήταν και ο Σπύρος Παζιάνας, Vice President COO της Computer Solutions. Σύμφωνα με τους ίδιους η εφαρμογή MedInfoBook είναι ένα app προσωπικού φακέλου υγείας, δηλαδή μια ηλεκτρονική εφαρμογή που προσφέρει στον χρήστη της τη δυνατότητα δημιουργίας Προσωπικού Φακέλου Υγείας (Personal Health Records PHR), στον οποίον μπορεί να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκεται, καθώς το MedInfoBook δεν θα είναι αποθηκευμένο μόνο στο κομπιούτερ του, αλλά και στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο cloud! Με άλλα λόγια το MedInfoBook είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα άμεσα προσβάσιμη αποκλειστικά από τον χρήστη της, ή από οποιονδήποτε άλλον εκείνος επιλέγει, και απόλυτα ασφαλής όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, καθώς χρησιμοποιεί μοντέρνα κρυπτογραφημένα συστήματα, μεθόδους και μηχανισμούς (Ε2ΕΕ).

Από αριστερά στην πρώτη σειρά: Βαγγέλης Κωστάλας Senior Developer και Team Leader, Νίκος Βασιλάκος Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet & Internet Now, Σταύρος Πιτόγλου, Chief Technical Officer, Μιχάλης Ζαφειρίου Technical Support Manager. Από αριστερά στην δεύτερη σειρά: Στράτος Λαμπούκας (Computer Solutions), Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη Μοριακή Βιολόγος, Όλγα Μπαλαούρα Health Care Communication & Marketing, Σπύρος Παζιάνας Vice President COO της Computer Solutions.

Μία εφαρμογή πολλαπλές ωφέλειες υγείας

Ειδικότερα οι ομιλητές επεσήμαναν ότι στο MedInfoBook ο κάθε χρήστης μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία του: Ημερομηνίες και αποτελέσματα των τσεκ-απ του, των αιματολογικών και άλλων ιατρικών εξετάσεών του, μαστογραφίες, καρδιογραφήματα, κ.λπ., φαρμακευτικές αγωγές που ακολούθησε για κάποια προβλήματα υγείας του παρελθόντος, διευθύνσεις και τηλέφωνα των θεραπόντων γιατρών του, εμβόλια που έκανε ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς του, και γενικά όλες τις πληροφορίες του ιατρικού του ιστορικού, καθώς και των οικείων του. Με τον τρόπο αυτόν δεν θα χρειάζεται πλέον να απομνημονεύει τις παραπάνω πληροφορίες, ούτε να χάνει τον χρόνο του, ψάχνοντας στα συρτάρια του για να τις βρει, κάθε φορά που τις χρειάζεται, κάθε φορά που ένα πρόβλημα υγείας κάνει την εμφάνισή του και επιβάλλει την αναζήτησή τους.

Επιπλέον με την εφαρμογή MedInfoBook, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύει και πληροφορίες που δεν έχει ο γιατρός του αλλά του είναι χρήσιμες, όπως για παράδειγμα η καθημερινή άσκηση, οι διατροφικές συνήθειες, στην περίπτωση διαβητικών τα επίπεδα γλυκόζης, στην περίπτωση υπέρτασης τις εκάστοτε μετρήσεις, κ.ά.

Παράλληλα με το app MedInfoBook υπάρχει η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με παρόχους υγείας για τη λήψη και αποθήκευση των αποτελεσμάτων οποιασδήποτε ιατρικής εξέτασης, και ταυτόχρονα η πληροφορία αυτή να μοιράζεται με όποιον επιλέξει ο χρήστης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Συμπέρασμα

Το MedInfoBook είναι το απόλυτο εργαλείο για άμεση πρόσβαση σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία του κάθε χρήστη και την υγεία όλων των μελών της οικογένειάς του. Ταυτόχρονα, αν ο χρήστης το επιτρέψει, στο MedInfoBook μπορεί να ανατρέχει και ο οικογενειακός ή άλλος θεράπων γιατρός του και να βρίσκει εκεί όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να κάνει τη γνωμάτευσή του, σχετικά με την υγεία του χρήστη.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας: www.medinfobook.gr

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *