Type to search

Φενγκ Σούι

Οι 3 καλύτερες Φενγκ Σούι συμβουλές για τύχη το 2024

Share

Μια νέα χρονιά, το 2024, ξεκινά γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία! Ας δούμε πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη και να προσελκύσουμε την τύχη σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Η κ. Ευθυμία Α. Μισιρλή, Μηχανολόγος-Μηχανικός και Ειδικός σύμβουλος Σύνθετης Ενεργειακής Ψυχολογίας & Ευνοϊκής Χωροθεσίας Feng Shui προτείνει…

Μια απο τις πιο προηγμένες τεχνικές του Φενγκ Σούι, τα Ιπτάμενα Άστρα (flying stars), που βασίζεται στην ανάλυση των άστρων και την επιρροή τους στο χώρο, μας καθοδηγεί στο πώς θα αποφύγουμε την ατυχία και τις κακοτοπιές την φετινή χρονιά, εκμεταλευόμενοι την ροή της ενέργειας τσι στον χώρο προς όφελός μας. Το ιπτάμενο άστρο 5 αφορά την κακοτυχία και τις απώλειες σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα και μπαίνει σε ισχύ απο τις 10 Φεβρουαρίου που ξεκινά το κινέζικο έτος του Δράκου του Ξύλου,στην δυτική πλευρά του χώρου μας.

Η πιο σημαντική Φενγκ Σούι συμβουλή για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας

Πώς θα φέρουμε την τύχη στο σπίτι μας

Για να το εξισορροπήσουμε θα ακολουθήσουμε τρεις σημαντικές οδηγίες χωροθεσίας σύμφωνα με την θετική ενέργεια του Φενγκ Σούι, ειδικά στα δυτικά του σπιτιού ή του γραφείου μας.

1/ Αποφεύγουμε το στοιχείο της φωτιάς στα Δυτικά

Το στοιχείο της φωτιάς αναπαρίσταται στον χώρο μας μέσω χρωμάτων, υλικών και σχημάτων. Ως εκ τούτου αποφεύγουμε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου χρώματος (μωβ, πορτοκαλί, φούξια) και των τριγωνικών σχημάτων ή με μυτερή άκρη. Ειδικά μάλιστα εάν τα παραπάνω χρώματα και σχήματα καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια όπως ένα χαλί, μοκέτα ή κουρτίνες. Προσοχή χρειάζεται εάν το τζάκι μας βρίσκεται στα δυτικά γιατί θα πρέπει να το ανάβουμε όσο λιγότερο γίνεται ενώ επίσης θα πρέπει να απομακρύνουμε τα κεριά, (εάν υπάρχουν) από αυτό το σημείο του χώρου.

2/ Ενισχύουμε την ενέργεια της δυτικής πλευράς με το στοιχείο του μετάλλου και του νερού.

Όπως και το στοιχείο της φωτιάς που αναφέραμε παραπάνω, έτσι και τα δύο αυτά στοιχεία, του μετάλλου και του νερού, προσδιορίζονται στο χώρο μας μέσω χρωμάτων, υλικών και σχημάτων. Γι’ αυτό επιλέγουμε στα δυτικά του χώρου μας μεταλλικά χρώματα (χρυσό, ασημί, χάλκινο, μπρονζέ) ή χρώματα του νερού (μαύρο, μπλε, σκούρο γκρι) σε όποια απόχρωση μας αρέσει. Παράλληλα τοποθετούμε μεταλλικά ή γυάλινα διακοσμητικά σε κυκλικό, οβάλ ή κυματοειδές σχήμα ώστε να εξουδετερώσουμε ενεργειακά το στοιχείο της Γης που χαρακτηρίζει το Ιπτάμενο Άστρο 5.

3/ Τοποθετούμε την θεραπεία του αλατιού στον δυτικό τομέα του χώρου μας.

Για επιπλέον ενεργειακό καθαρισμό της δυτικής πλευράς και εξουδετέρωση της αρνητικής  επίδρασης του ιπτάμενου άστρου 5 σε μας, ειδικά εάν έχουμε το κρεβάτι ή το γραφείο μας στα δυτικά του χώρου χρησιμοποιούμε την θεραπεία του αλατόνερου στην πιο απλή μορφή της.

Πώς θα κάνουμε τη θεραπεία του αλατόνερου Τοποθετούμε ένα μικρό γυάλινο στρογγυλό μπολ με 2 κουταλιές αλάτι (θαλασσινό ή Ιμαλαΐων) το οποίο αλλάζουμε κάθε φορά που βλέπουμε ότι έχει εξατμιστεί το νερό του για το πρώτο τρίμηνο της φετινής κινέζικης χρονιάς που ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου.

Οργάνωσε το γραφείο σου με τις αρχές του Φενγκ Σούι για θετική ενέργεια

 

Who is who

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε feng shui & γεωπαθολογία στη Mastery Academy of Chinese Metaphysics στη Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.fengshuiinteriordesign.gr, και στο https://www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

 

Δες εδώ τη συνέντευξη της κ. Μισιρλή όπου μιλά για το Φενγκ Σούι και πώς μας επηρεάζει. 

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *