Type to search

Ψυχολογία & Ευεξία

Προσκάλεσε τον έρωτα στη ζωή σου με τις αρχές του Φενγκ Σούι

Share

Η επιθυμία να βρούμε έναν σύντροφο υπάρχει μέσα σε όλους μας. Δεν είναι εύκολο, το έχουμε διαπιστώσει όλοι. Δεν είναι όμως και αδύνατο, αρκεί να είμαστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, να έχουμε καθαρή καρδιά και μυαλό. Η κ. Ευθυμία Α. Μισιρλή, Μηχανολόγος-Μηχανικός και Ειδικός σύμβουλος Σύνθετης Ενεργειακής Ψυχολογίας & Ευνοϊκής Χωροθεσίας Feng Shui μας προσφέρει τις συμβουλές της.

Ο έρωτας που θα εξελιχθεί σε αληθινή αγάπη αποτέλεσε πεδίο φιλοσοφικών συζητήσεων ήδη από την αρχαιότητα. Ίσως επειδή ένας καλός σύντροφος ομορφαίνει και δίνει νόημα στη ζωή μας, όσο πλήρης και αν είναι. Βαθιά μέσα μας αναζητούμε αυτόν που θα ταιριάξουμε για να μοιραστούμε τις χαρές και τις λύπες μας, αυτόν που θα συμβαδίσουμε για να γίνει το μονοπάτι της ζωής λιγότερο μοναχικό. Θέλουμε να βρούμε αυτόν που το χέρι του θα κρατήσει σφιχτά το δικό μας στα δύσκολα, που θα γελάσει με τις χαζομάρες μας, θα μας παρηγορήσει στις ατυχίες, θα σκουπίσει τα μάτια μας όταν δακρύζουν είτε είναι από ευτυχία είτε από δυστυχία. Μπορεί το Φενγκ Σούι να μην είναι Tinder, ωστόσο μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε τον χώρο μας και να προετοιμάσουμε το πνεύμα μας ώστε να υποδεχτούμε τον έρωτα. Αρκεί και εμείς να έχουμε απαλλαγεί συναισθηματικά και πνευματικά από προηγούμενες σχέσεις και έρωτες, και να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στη ζωή μας.
Φέρε πλούτο και ευημερία στη ζωή σου με τα tips του Φενγκ Σούι

Πώς θα οργανώσεις τον χώρο σου για να προσελκύσεις τον έρωτα σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Παρακάτω δίνουμε τις 3 πιο βασικές αλλαγές/προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν στον χώρο μας, έτσι ώστε να προσελκύσουμε τον έρωτα στην ζωή μας:

1. Απομακρύνουμε έπιπλα, φωτογραφίες και διακοσμητικά από προηγούμενες σχέσεις

Κάθε σχέση που έχει περάσει από τη ζωή μας είναι κομμάτι της και είναι λογικό να έχουμε ένα ενθύμιο από αυτήν στον χώρο που ζούμε, με σεβασμό στην επιλογή μας και στα συναισθήματα που έχουμε νοιώσει την δεδομένη χρονική στιγμή. Μπορούμε να κρατήσουμε μια φωτογραφία ή ένα αντικείμενο απο αυτήν την σχέση σε ένα σημείο του σαλονιού ή της τραπεζαρίας μας εάν το επιθυμούμε. Όχι όμως στην είσοδο, στην κρεβατοκάμαρα ή στην νοτιοδυτική πλευρά του χώρου μας και σίγουρα όχι σε ποσότητα τέτοια που να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος από τα έπιπλα ή τα διακοσμητικά που έχουμε στο σπίτι μας.

Προσοχή!

Το κρεβάτι που έχουμε από τον γάμο που διαλύθηκε, το τραπέζι ή ο καναπές από την σχέση συμβίωσης που δεν προχώρησε φέρουν αρνητικό ενεργειακό αποτύπωμα στον χώρο και κατά συνέπεια σε μας, και δεν αφήνουν χώρο για μια καινούρια αγάπη.
Διώξε την αρνητική ενέργεια από τον χώρο σου με το Φενγκ Σούι

2. Ενισχύουμε την πλευρά της κοινωνικής αναγνώρισης στον χώρο μας

Η νότια πλευρά στο σπίτι ή στο γραφείο μας σύμφωνα με τον χάρτη Bagua στο Φενγκ Σούι αντιπροσωπεύει την κοινωνική αναγνώριση, την επαφή μας με το ανθρώπινο περιβάλλον γύρω μας. Για να ανοίξουμε ενεργειακά το μονοπάτι σε καινούριες γνωριμίες που θα φέρουν στην ζωή μας έναν νέο έρωτα θα χρειαστεί να ενισχύσουμε αυτή την νότια κατεύθυνση τοποθετώντας φυτά όπως παιώνιες, ορχιδέες ή λίλιουμ (προσοχή, όχι λευκά), διακοσμητικά σε τετράγωνο ή/και παραλληλόγραμμο σχήμα από πορσελάνη ή κεραμικό και να επιλέξουμε γήινους χρωματισμούς όπως το καφέ, το μπεζ και το κίτρινο.

Προσοχή!

Καλύτερα να αποφύγουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το στοιχείο του νερού όπως το μαύρο ή το γαλάζιο χρώμα και τα διαφανή ή γυάλινα διακοσμητικά.
Βάλε στο σπίτι σου τη θετική ενέργεια του καλοκαιριού με το Φενγκ Σούι

3. Φροντίζουμε την κρεβατοκάμαρά μας

Είναι σημαντικό μέσα στην κρεβατοκάμαρα να υπάρχει ισορροπία της γιν και γιανγκ ενέργειας έτσι ώστε να υπάρχει αντίστοιχα και συναισθηματική ισορροπία μεταξύ των συντρόφων. Αποφεύγουμε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τους καθρέφτες, τα επιπλέον έπιπλα εκτός από το κρεβάτι, τα κομοδίνα και ενδεχομένως ένα έπιπλο συρταριέρα. Επιλέγουμε ιδανικά διακοσμητικά σε δυάδες, πίνακες με ερωτικό θέμα, χρώματα του στοιχείου της φωτιάς (κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ) σε απαλές αποχρώσεις, με προσθήκη κρεμ χρώματος για ισορροπία. Τέλος τοποθετούμε στα νοτιοδυτικά της κρεβατοκάμαρας μας δύο κρυστάλλους ροζ χαλαζία που θα ενεργοποιήσουν την ενέργεια της αγάπης στην ζωή μας!
Οι προβλέψεις του 2022 -χρονιά του Τίγρη- για τα κινέζικα ζώδια

Προσοχή!

Γραφείο, βιβλιοθήκη, υπολογιστής, τηλεόραση καλό θα είναι να μην υπάρχουν στην κρεβατοκάμαρα όπως επίσης και κάθε είδους φωτογραφίες ή καλόγερος με ρούχα.
Απέκτησε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση με αυτές τις Φενγκ Σούι συμβουλές

Who is who

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε feng shui & γεωπαθολογία στη Mastery Academy of Chinese Metaphysics στη Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.fengshuiinteriordesign.gr, και στο https://www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

Δες εδώ τη συνέντευξη της κ. Μισιρλή όπου μιλά για το Φενγκ Σούι και πώς μας επηρεάζει. 

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *