Type to search

Ψυχολογία & Ευεξία

Φέρε την θετική ανοιξιάτικη ενέργεια στον χώρο σου με το Φενγκ Σούι

Share
Άνοιξη φενγκ σούι

Η άνοιξη δεν έρχεται ποτέ μόνη! Φέρνει πάντα μαζί της έναν αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας αρκεί να είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχτούμε τη θετική της ενέργεια! Η Ευθυμία Α. Μισιρλή, Μηχανολόγος-Μηχανικός και Ειδικός σύμβουλος Σύνθετης Ενεργειακής Ψυχολογίας & Ευνοϊκής Χωροθεσίας Feng Shui μας προσφέρει τις συμβουλές της για να προσκαλέσουμε τη θετική ανοιξιάτικη ενέργεια στον χώρο μας.

Η άνοιξη είναι εδώ και είναι η τέλεια εποχή για να διαμορφώσουμε με την θετική ενέργεια του Φενγκ Σούι τον χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε έτσι ώστε να στηρίξουμε ενεργειακά τον εαυτό μας, την οικογένεια, τους συνεργάτες μας.
Δες εδώ τη συνέντευξη της κ. Μισιρλή που εξηγεί τα βασικά που χρειάζεται να γνωρίζεις για το Φενγκ Σούι.

Επιδιορθώνουμε οτιδήποτε δεν λειτουργεί

Όταν αγνοούμε τα πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά, έχουμε πρόθεση να προσελκύουμε την έλλειψη παρά την ευημερία. Είναι πολύ σημαντικό να επισκευάσουμε μια διαρροή στην τουαλέτα ή γενικότερα των υδραυλικών του σπιτιού και τις λάμπες των διαδρόμων ή του υπογείου που δεν λειτουργούν καθώς αυτές οι βλάβες ενεργειακά υποδηλώνουν μπλοκάρισμα των στοιχείων του νερού και της φωτιάς που πρακτικά οδηγούν σε οικονομικά προβλήματα.
Φένγκ Σουι συμβουλές για πλούτο και ευημερία το 2022

Απομακρύνουμε ό,τι είναι σπασμένο και άχρηστο

Καθαρίζοντας ό,τι άχρηστο από το σπίτι και τον επαγγελματικό μας χώρο αυτή την άνοιξη μπορούμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την οικονομική μας ευχέρεια καθώς όταν καθαρίζουμε το σωρό από συσσωρευμένα παλιά αντικείμενα που έχουμε σε αποθήκες, πατάρια ή ντουλάπια του χώρου μας, υποσυνείδητα «ανοίγουμε» μονοπάτια για τον πλούτο και την ευημερία στην ζωή μας. Γι’ αυτούς τους λόγους η άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για να καθαρίσουμε και να οργανώσουμε τα ντουλάπια και τις αποθήκες.
Βάλε τα χρώματα του 2022 στο χώρο σου σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Προσθέτουμε τα 5 στοιχεία του Φενγκ Σούι σε όλο τον χώρο μας

Όπως επιζητούμε την ισορροπία και την αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας έτσι θα πρέπει να υπάρχουν και στον χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε. Συνεπώς φροντίζουμε να υπάρχει καθένα από τα πέντε στοιχεία του Φενγκ Σούι σε κάθε επιμέρους δωμάτιο μέσω των χρωμάτων και των υλικών που το αντιπροσωπεύουν σε υφάσματα και διακοσμητικά μέσα στον χώρο. Δες πώς θα το επιτύχεις αυτό:

  1. Το στοιχείο του Ξύλου: Πράσινο χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις, παραλληλόγραμμο σχήμα, διακοσμητικά από ξύλο ή μπαμπού όπως επίσης φυτά και λουλούδια που θα διαβάσουμε εδώ.
  2. Το στοιχείο της Φωτιάς: Με χρώματα κόκκινο, μωβ, ροζ, πορτοκαλί και διακοσμητικά σε τριγωνικό σχήμα.
  3. Το στοιχείο της Γης: Με χρώματα κίτρινο, μπεζ, καφέ, κεραμιδί, τετράγωνο σχήμα και διακοσμητικά από κεραμικό ή/και πορσελάνη.
  4. Το στοιχείο του Μετάλλου: Με χρώματα ασημένιο, χρυσό, χάλκινο χρώματα, οβάλ σχήμα και μεταλλικά διακοσμητικά.
  5. Το στοιχείο του Νερού: Με μαύρο, μπλε, γκρι χρώμα, κυματοειδή σχήματα.

Ενισχύουμε την πλευρά της οικογένειας σύμφωνα με τον χάρτη Bagua του Φενγκ Σούι στον χώρο μας

Ο τομέας της οικογένειας βρίσκεται στη ανατολική πλευρά του σπιτιού μας και είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ενεργειακά ειδικά αυτές τις μέρες λόγω της μετάβασής μας στην εαρινή ισημερία. Επιλέγουμε ξύλινα διακοσμητικά, φυτά όπως η φτέρη και ο υάκινθος ή λουλούδια όπως ο κρίνος και η βιολέτα που φέρνουν το στοιχείο του ξύλου, ειδικά σε αυτήν τη πλευρά του χώρου. Παράλληλα, χρησιμοποιούμε πράσινους και καφέ χρωματισμούς, ενώ τοποθετούμε σε αυτή την ανατολική πλευρά συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες της οικογένειας.
Φρόντισε το κατοικίδιό σου με την θετική ενέργεια του Φενγκ Σούι

Who is who

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε feng shui & γεωπαθολογία στη Mastery Academy of Chinese Metaphysics στη Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.fengshuiinteriordesign.gr, και στο https://www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *