Type to search

Μόδα & Ομορφιά

Πιο νεανικό και όμορφο δέρμα σε κάθε ηλικία με PROFHILO®

Share

Σήμερα η πλέον επιτυχημένη αντιμετώπιση της ορμονικής γήρανσης, της φωτογήρανσης, της χαλάρωσης της επιδερμίδας έρχεται μέσα από μία νέα θεραπεία, το PROFHILO®, που συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα και άμεσο αποτέλεσμα.

Μια νέα πολλά υποσχόμενη αισθητική θεραπεία είναι το PROFHILO®. Πρόκειται για μια ανακάλυψη με βάση το υαλουρονικό οξύ, η οποία στοχεύει άμεσα στην αναμόρφωση του δέρματος και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης. Το brand διατίθεται -σήμερα- σε 60 χώρες, μετράει περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες θεραπείες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τις χρονιές 2016 και 2018 κέρδισε διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

PROFHILO®: Η Νέα Ανακάλυψη στην Αισθητική Ιατρική

Το πέρασμα του χρόνου, οι επιπτώσεις της ορμονικής γήρανσης, η ηλιακή ακτινοβολία, όπως επίσης η ελλιπής διατροφή σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, αλλά και οι αυξομειώσεις του βάρους έχουν σαν αποτέλεσμα την χαλάρωση του δέρματος και την έλλειψη τόνωσης στο πρόσωπο, τον λαιμό αλλά και σε περιοχές του σώματος, όπως οι βραχίονες, η κοιλιά κλπ. Διάφορες, μη επεμβατικές θεραπείες περιορίζουν το πρόβλημα, χωρίς όμως να δίνουν απόλυτα, ουσιαστική λύση. Σήμερα, η πλέον επιτυχημένη αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων στον χώρο της αισθητικής ιατρικής έρχεται μέσα από μία νέα θεραπεία, το PROFHILO®, που συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα ενώ έχει άμεσο αποτέλεσμα.

Iνέσσα Σαακιάν, Marketing Director, Maruga Group International, Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, Καρίν Καραπετιάν, Executive Director, Maruga Group International, 
Ντόρα Καραπετιάν, Executive Director, Maruga Group Greece.

Μια παρουσίαση που μας χάρισε ελπίδα νεότητας

Στο κατάμεστο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς έγινε η παρουσίαση σε δημοσιογράφους υγείας και ομορφιάς της νέας σελίδας στην αισθητική ιατρική, του PROFHILO®. Η παρουσίαση έγινε από την Inessa Saakyan, Marketing Director, Maruga Group International, η οποία ανέλυσε την τεχνολογία του συγκεκριμένου υαλουρονικού, αλλά και την γκάμα των υαλουρονικών, που παράγει η IBSA και από τη Θεοδώρα Φατσέα, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, η οποία αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο εφαρμογής του PROFHILO® στο πρόσωπο και τον λαιμό, αλλά και την τεχνική εφαρμογής Bap, που στοχεύει συγκεκριμένα βιοαισθητικά σημεία.

Τι είναι το PROFHILO®

Το PROFHILO® είναι ένα πολυβραβευμένο, εύκολα διαχειρίσιμο, αποστειρωμένο εμφύτευμα μαλακών ιστών για ενδοδερμική χρήση, που παρεμποδίζει τη γήρανση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος με τη βοήθεια της βιοανάπλασης ή της άμεσης επίδρασης στο δέρμα, που παρουσιάζει έλλειψη τόνωσης. Με λίγα λόγια, είναι η καινούρια ανακάλυψη στην αισθητική ιατρική! Αναπτύχθηκε με την πατενταρισμένη τεχνολογία NAHYCO® της IBSA, περιέχει μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα, δίχως την προθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων. Το εξαιρετικά καθαρό υοαλουρονικό του οξύ, υψηλού (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA), βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα standards του FDA. Ακόμη, είναι βιοσυμβατό, μιας και αφομοιώνεται στον ιστό, όπου αποκαθιστά τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος, που υπάρχει στην επιδερμίδα.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται

Το PROFHILO® είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης. Στην πραγματικότητα, η βιο-αναδιαμόρφωση είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην αντιγήρανση, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και σε περιοχές, που παραδοσιακά θεραπεύονται δύσκολα, όπως ο λαιμός, τα χέρια και οι βραχίονες. Ένα εξαιρετικά ισχυρό πλεονέκτημα του PROFHILO® είναι το γεγονός πως διαθέτει μη επεμβατικό χαρακτήρα. Μια ειδικά ανεπτυγμένη τεχνική χορήγησης μειώνει τον πόνο, τον χρόνο ανάρρωσης και τον αριθμό των συνεδριών, καθιστώντας τη διαδικασία εφαρμογής του εύκολη και άνετη. Τα αποτελέσματα -μάλιστα- είναι ορατά μετά από δύο μόνο εφαρμογές.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Το PROFHILO® συγκαταλέγεται στην γκάμα των προϊόντων της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας IBSA Farmaceutici, η οποία ιδρύθηκε το 1945 από Ελβετούς βιολόγους και εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων με βάση το υαλουρονικό οξύ και της Maruga Group, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής ιατρικής στην Ελλάδα και την Κύπρο με έδρα την Αθήνα.

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *