Type to search

Μόδα & Ομορφιά

Λευκή Πεύκη της Korres: Επιδερμίδα χωρίς ηλικία και μετά την εμμηνόπαυση

Share

Η νέα κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη της Korres μεταμορφώνει τη νύχτα σε σύμμαχο του μετα-εμμηνοπαυσιακού ευαίσθητου, λεπτού δέρματος, που αποκτά την όψη που είχε πριν την εμμηνόπαυση.

Η νύχτα είναι η καλύτερη στιγμή του 24ώρου για το δέρμα. Είναι η στιγμή που ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του: Ενισχύεται η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και η αυξημένη θερμοκρασία του δέρματος ευνοεί τη βέλτιστη απορρόφηση των δραστικών συστατικών. Ωστόσο για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση η νύχτα λειτουργεί αντίστροφα. Παρατηρείται έντονη ξηρότητα, καθώς η απώλεια νερού είναι αυξημένη σε ένα δέρμα εύθραυστο, με «αδύναμο» φυσικό ενυδατικό φραγμό, αλλά και με δραματικά μειωμένα λιπίδια.

Περιέχει φυτικής προέλευσης εναλλακτικό της ρετινόλης

Η νέα κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη με τεχνολογία Meno-Reverse™, βασίζεται σε φυτικής προέλευσης συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης, που στοχεύει αποδεδειγμένα στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση, χωρίς την ανεπιθύμητη δράση της φωτοευαισθησίας που συνδέεται με τη χρήση της ρετινόλης. Μεταμορφώνει τη νύχτα σε σύμμαχο του μετα-εμμηνοπαυσιακού ευαίσθητου, λεπτού δέρματος, που αποκτά την όψη που είχε πριν την εμμηνόπαυση. Αναπληρώνει τον όγκο και την ενυδάτωση, θρέφοντας το δέρμα και μειώνοντας την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων. Η συλλογή Λευκή Πεύκη απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες για τις οποίες η ομορφιά δεν έχει ηλικία. 

Λευκή Πεύκη Κρέμα Νύχτας
Για αναπλήρωση όγκου, θρέψη & βαθιές ρυτίδες

Κρέμα νύχτας ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse™, με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας, και ένα συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης, μειώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και αναπληρώνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, θρέφοντας την εύθραυστη και λεπτή επιδερμίδα. Το εκχύλισμα λευκής πεύκης -παγκόσμια καινοτομία KORRES- ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. 

Λευκή Πεύκη Ορός Προσώπου
Για αναπλήρωση όγκου, κηλίδες & βαθιές ρυτίδες

Κρεμώδης ορός ειδικά σχεδιασμένος για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων, βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και δρα στοχευμένα σε κηλίδες γήρανσης. Ενισχυμένος με τεχνολογία Meno-Reverse™, με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας, καθώς το εκχύλισμα λευκής πεύκης -παγκόσμια καινοτομία KORRES- ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. 

Λευκή Πεύκη Κρέμα Ημέρας
Για αναπλήρωση όγκου, θρέψη & βαθιές ρυτίδες

Κρέμα ημέρας ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse™, με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας, καθώς το εκχύλισμα λευκής πεύκης – παγκόσμια καινοτομία KORRES – ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και βαθιών ρυτίδων. Ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, βοηθά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και επαναφέρει τη σφριγηλότητα, προσφέροντας άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

Λευκή Πεύκη Κρέμα Ημέρας, Πολύ Ξηρές – Αφυδατωμένες επιδερμίεδς
Για αναπλήρωση όγκου, θρέψη & βαθιές ρυτίδες

Κρέμα ημέρας ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse™, με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας, καθώς το εκχύλισμα λευκής πεύκης – παγκόσμια καινοτομία KORRES – ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, είναι εμπλουτισμένη με υψηλό ποσοστό (>20%) από φυτικά έλαια και βούτυρα, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και προσφέρει έντονη θρέψη, για άνετη και λαμπερή επιδερμίδα,

6 Εργαστήρια από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω – Ο πλήρης κύκλος της Λευκής Πεύκης

Soil Lab | Εργαστήριο Εδαφολογικής Ανάλυσης

Το γηραιότερο γνωστό εν ζωή δένδρο στην Ευρώπη είναι ένα υπεραιωνόβιο πεύκο, μία λευκόδερμος πεύκη με το όνομα «Άδωνις», ετών 1.075, που ανακαλύφθηκε ψηλά στην οροσειρά της Πίνδου, σε σημείο που παραμένει μυστικό έως σήμερα. Στην επιβλητική αυτή οροσειρά, στην περιοχή Κρανιά, ακριβώς στο σημείο που σταματάει το δάσος της μαύρης πεύκης, ξεκινάει η λευκόδερμος πεύκη ή ρόμπολο. Οι ασημένιοι κορμοί δίνουν μία ονειρική νότα στο δασικό σύμπλεγμα με τη λευκόδερμο πεύκη. Ένα αιωνόβιο δένδρο εξαιρετικής αντοχής, που έχει ως σημείο αναφοράς στην Ελλάδα την Πίνδο και επιβιώνει στις πιο υψηλές κορυφές, φτάνοντας σε υψόμετρο έως και 2,500μ. Υπό τις οδηγίες της Δ/νσης Δασών της περιοχής Γρεβενών και στο πλαίσιο της αειφόρου διαχείρισης του δάσους, η KORRES λαμβάνει τα υποπροϊόντα της αξιοποίησης των κορμών του δένδρου, τα οποία σε άλλη περίπτωση δεν έχουν χρησιμότητα.

Extraction Lab | Εργαστήριο Εκχυλίσεων

Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, η KORRES εκχυλίζει την α’ ύλη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες. Όποιο υπόλειμμα της διαδικασίας, κομποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ως βιολογικό λίπασμα. Το εκχύλισμα λευκής πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES, η οποία και εισήγαγε αυτό το ισχυρό αντιγηραντικό φυσικό συστατικό ελληνικής προέλευσης στην παγκόσμια βίβλο συστατικών (INCI).

Molecular Lab | Εργαστήριο Μοριακής Έρευνας – Τεχνολογία Meno-Reverse™

Η συλλογή Λευκή Πεύκη έχει σχεδιαστεί για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και κάθε συστατικό έχει επιλεχθεί ειδικά για εκείνες. Σε αυτή την κατεύθυνση, όλα τα προϊόντα είναι ενισχυμένα με την τεχνολογία Meno-Reverse™ που δρα στοχευμένα στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση. Ένα μίγμα φυσικών πεπτιδίων από αγκινάρα αναπληρώνει το νερό και την πυκνότητα του δέρματος, βελτιώνοντας την ξηρότητα, την τραχιά υφή, την έλλειψη ελαστικότητας, την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και την αυξημένη ευαισθησία του δέρματος. Η όψη του δέρματος επανέρχεται στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης,

Με συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης 

Η νέα κρέμα νύχτας ενσωματώνει το πιο φιλικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης. Ένα συστατικό φυτικής προέλευσης με αποδεδειγμένα οφέλη συγκεκριμένα για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση – δράση από την οποία απουσιάζει η φωτοευαισθησία. Βασικό ζητούμενο για ένα δέρμα που είναι ήδη εξαιρετικά λεπτό και ευαίσθητο. Το συγκεκριμένο συστατικό γίνεται η comfort zone του εύθραυστου μετα-εμμηνοπαυσιακού δέρματος, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες οπότε και χάνει την όποια άμυνά του, βελτιώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και αναδεικνύοντας τη φωτεινή όψη του προσώπου.

Λευκή πεύκη / Παγκόσμια καινοτομία KORRES

Όλα, ωστόσο, ξεκινούν από την οροσειρά της Πίνδου, όπου η KORRES αναζήτησε τα μυστικά της αντοχής των αιωνόβιων δένδρων. Η λευκή πεύκη είναι αυτό που ανακάλυψε – ένα ισχυρό αντιγηραντικό της ελληνικής φύσης που έδωσε το όνομά του σε μία συλλογή, ειδικά σχεδιασμένη για το δέρμα μετά την εμμηνόπαυση. Αποδείχθηκε ότι το εκχύλισμά της ενεργοποιεί πολλαπλά μονοπάτια αντιγήρανσης και ειδικότερα τα γονίδια του πρωτεασώματος – κύριος μηχανισμός προστασίας του νεανικού φαινότυπου του δέρματος. Παράλληλα, κατέγραψε εξαιρετική λευκαντική δράση. Το εκχύλισμα λευκόδερμου πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, επαναφέρει την ελαστικότητα, συσφίγγει, μειώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων, ενισχύει την αντοχή του δέρματος και καταπολεμά τις κηλίδες. 

Formulation Lab | Εργαστήριο Ανάπτυξης

Η νέα κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη είναι σχεδιασμένη για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Αυτές οι γυναίκες επιβεβαίωσαν στο πλαίσιο των κλινικών μελετών την απόλυτα στοχευμένη δράση της: πιο ενυδατωμένο, γεμάτο και σφριγηλό δέρμα, έντονη αίσθηση θρέψης, βελτίωση της εικόνας χαλάρωσης, φωτεινό πρόσωπο. Ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse™, ένα συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης, εκχύλισμα λευκής πεύκης και ένα θρεπτικό μίγμα ω-λιπαρών οξέων, η κρέμα νύχτας Λευκή Πεύκη μειώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και αναπληρώνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, θρέφοντας την εύθραυστη και λεπτή επιδερμίδα και ενισχύοντας την ελαστικότητά της. 

Design Lab | Εργαστήριο Σχεδιασμού

Φόρμα, λειτουργικότητα και αισθητική σε μία νέα συσκευασία – λιτή, με τη δημιουργική λήψη του κεντρικού συστατικού να δεσπόζει στη μία πλευρά, και ασημένιους τόνους που θυμίζουν τους ασημένιους κορμούς της λευκής πεύκης. 

Recycle Lab | Εργαστήριο Ανακύκλωσης

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης στο φαρμακείο, οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μετατρέπονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Ένα εργαστήριο βιωσιμότητας, η επιλογή του να συνυπάρχεις αρμονικά με τη φύση.

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *