Type to search

Μόδα & Ομορφιά

Korres Relaxing Lavender: Μια σειρά αφιερωμένη στη δύναμη της χαλάρωσης

Share

Η σειρά KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας ενισχύει την χαλάρωση και συμβάλλει στην αίσθηση ηρεμίας σώματος και νου ακριβώς πριν από τον ύπνο αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας

Τα ελληνικά βότανα συναντούν την προηγμένη τεχνολογία που εισάγουν οι μεγαλύτεροι αρωματικοί οίκοι παγκοσμίως σε μία νέα προϊοντική κατηγορία – KORRES Herbarium Lab – που αναλαμβάνει να προσφέρει ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα. Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση η οποία βασίζεται στη επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Την κατηγορία KORRES Ηerbarium Lab εγκαινιάζει φέτος η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Τέσσερα προϊόντα που στοχεύουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας πριν από τον ύπνο. Ο κόσμος του KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender αποτελείται από χαλαρωτικό Αφρόλουτρο, Γαλάκτωμα Σώματος, Roll-on Άρωμα Σώματος και Senses-Calming Μist – ένα 4-step ritual που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για έναν ήρεμο ύπνο.

Με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας

Η σειρά KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender ενσωματώνει την τεχνολογία AROMADREAM που συνδέει τη δύναμη του αρώματος με τη ανθρώπινη διάθεση και τη χαλάρωση – βασικές προϋποθέσεις για έναν ποιοτικό ύπνο. Το ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας ενισχύει το χαλαρωτικό προφίλ της φόρμουλας και συμβάλλει στην αίσθηση ηρεμίας του σώματος και του νου ακριβώς πριν από τον ύπνο αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Ως μέρος του δικτύου συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές και κοινωνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η KORRES συνεργάζεται με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α) για την προμήθεια της βιολογικής Λεβάντας. Η αυτόνομη μονάδα καλλιέργειας και παραγωγής αρωματικών βιολογικών φυτών η οποία έχει δημιουργηθεί υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη της ΚΟRRES, είναι το πρώτο πιστοποιημένο φυτώριο βιολογικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην Ελλάδα το οποίο στοχεύει στην κοινωνική ενσωμάτωση και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην αγορά. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στη βιολογική καλλιέργεια και την καλλιέργεια βιολογικών αρωματικών βοτάνων και έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες. Η KORRES προμηθεύεται την ελληνική Λεβάντα από το Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α την οποία στη συνέχεια εκχυλίζει με zero waste διαδικασία στο πιστοποιημένο εργαστήριο εκχυλίσεων της KORRES και ενσωματώνει στις φόρμουλές της.

4-step ritual για έναν ήρεμo ύπνο

Relaxing Lavender Showergel, Hydrate + Relax

Το πρώτο βήμα για έναν ήρεμο ύπνο ξεκινάει με ένα χαλαρωτικό μπάνιο με το Aφρόλουτρο με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Καθαρίζει απαλά, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης από την έντονη καθημερινότητα.

Relaxing Lavender Overnight Body Milk, Soften + Calm

Το Γαλάκτωμα Σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας, αποτελεί το αμέσως επόμενο βήμα. Ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας προσφέροντας αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης πριν από τον ύπνο.

Relaxing Lavender Pressure Point Fragrance, De-stress + Unwind

Roll-on Σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Εφαρμόζεται με απαλό μασάζ στα σημεία των παλμών δημιουργώντας αίσθηση χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Αποτελεί το προτελευταίο βήμα της βραδινής ρουτίνας για έναν ήρεμο ύπνο.
EXTRA TIP: Εφαρμόστε όλη τη διάρκεια της ημέρας στα σημεία των παλμών για άμεση αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, on-the-go. 

Relaxing Lavender Senses-Calming MistCalm + Unwind

Χαλαρωτικό Mist με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ευνοεί το αίσθημα ηρεμίας και ξεκούρασης μετά από την έντονη καθημερινότητα. Ψεκάστε σε ολόκληρο το σώμα ή το μαξιλάρι πριν από τον ύπνο ή μέσα στη διάρκεια της ημέρας για άμεση αίσθηση χαλάρωσης.

6 Εργαστήρια – Από τη Φύση στην Επιδερμίδα και Ξανά Πίσω.

Ο Πλήρης Κύκλος της Λεβάντας 

Soil Lab / Στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α) καλλιεργούν, συλλέγουν και ξηραίνουν αρωματικά βιολογικά φυτά υπό την καθοδήγηση της KORRES. Πρόκειται για μία αυτόνομη μονάδα καλλιέργειας και παραγωγής μοναδική στην Ελλάδα καθώς στοχεύει στην κοινωνική ενσωμάτωση και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην αγορά. Η KORRES προμηθεύεται τη βιολογική Λεβάντα από το Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α την οποία στη συνέχεια εκχυλίζει και ενσωματώνει στις φόρμουλές της.

Extraction Lab / Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, η βιολογική Λεβάντα εκχυλίζεται με τη μέθοδο της θερμοεμβροχής, διατηρώντας ακέραια τη φρεσκάδα τους. Τα στερεά υπολείμματα κομποστοποιούνται για να καταλήξουν ξανά στο έδαφος ως οργανικό λίπασμα.

Molecular Lab / Η συλλογή Relaxing Lavender ενσωματώνει την τεχνολογία AROMADREAM η οποία αξιοποιεί την ευεργετική επίδραση που έχει το άρωμα στην ανθρώπινη διάθεση. Παράλληλα, το φρέσκο ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας συμβάλλει στη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος πριν από τον ύπνο.

Formulation Lab / Ένα 4-step ritual ύπνου το οποίο βασίζεται στην ανθρώπινη ανάγκη να ταυτίζει καθημερινές συνήθειες με συγκεκριμένες ρουτίνες. Τέσσερα προϊόντα ο συνδυασμός των οποίων συμβάλλει στη δημιουργία αίσθησης ηρεμίας και χαλάρωσης πριν από τον ύπνο αλλά και on-the-go κατά τη διάρκεια της ημέρας. 8 στους 10 πιστεύουν ότι το Relaxing Lavender Senses-Calming Mist τους κάνει να νιώθουν πιο ήρεμοι και γαλήνιοι ενώ 9 στους 10 δηλώσαν πως το άρωμα είναι ιδανικό για πριν από τον ύπνο.

Design Lab / Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Recycle Lab / Oι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. 

Όλα τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα στο ΚORRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κάντε την εγγραφή σας, μπείτε στον κύκλο και κερδίστε πλούσια δώρα και εμπειρίες.

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *