Type to search

Celebrities

Οι αγαπημένες συνταγές των σταρ που θα σου ανοίξουν την όρεξη

Share

Το ντρέσινγκ της Ολίβια Γουάιλντ, το κοτόπουλο της Έμιλι Μπλαντ, τα μπράουνις της Κρις Τζένερ σίγουρα θα σου δώσουν πολλές ιδέες για το τι να μαγειρέψεις μέσα στην εβδομάδα.

Το ντρέσινγκ της Ολίβια Γουάιλντ θα σε κάνει να δεις τη σαλάτα με… άλλα μάτια

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι η συνταγή για ένα ντρέσινγκ θα μπορούσε να γίνει βάιραλ στο Διαδίκτυο; Και όμως όταν πρόκειται για μια προσωπική αδυναμία μιας σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ολίβια Γουάιλντ, ακόμα και αυτό γίνεται. «Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Gray Poupon (μάρκα μουστάρδας τύπου Ντιζόν) με 2 κουταλιές της σούπας ξύδι από καλό κόκκινο κρασί. Στη συνέχεια, ανακατεύοντας συνεχώς με ένα πιρούνι, προσθέστε σιγά σιγά 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, μέχρι η βινεγκρέτ να γίνει πηχτή και κρεμώδης. Αυτό κάνει μια πολύ δυνατή βινεγκρέτ που είναι ιδανική για χόρτα για σαλάτες όπως ρόκα και κάρδαμο και αντίδι», πρότεινε η Γουάιλντ στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Η Έμιλι Μπλαντ και το κοτόπουλο του αρραβώνα

Γιατί το ονόμασε η Έμιλι Μπλαντ το κοτόπουλο « του αρραβώνα»; Γιατί σύμφωνα με την ηθοποιό είναι τόσο νόστιμο που μάλλον έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να κερδίσει την καρδιά του άντρα της. Πώς θα το φτιάξεις; «Λεμόνι, σκόρδο, κρεμμύδια, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι, όλα αυτά», είπε. «Διασκορπίζετε τα κρεμμύδια γύρω από το κοτόπουλο, αλλά τα τοποθετείτε πολύ σφιχτά στο ταψί. Και μετά το ψήνετε σε ψηλή θερμοκρασία για περίπου μία ώρα και 20 λεπτά και είναι τέλειο».

Τα διάσημα μπράουνις της Κρις Τζένερ

Αν και η Κρις Τζένερ τώρα πια έχει σεφ για να της ετοιμάζει τα γεύματά της, φαίνεται ότι ξέρει να μαγειρεύει. Άλλωστε έχει εκδόσει με πολύ μεγάλη επιτυχία και βιβλίο μαγειρικής «In the Kitchen with Kris». Σύμφωνα με την κόρη της, Κόρτνι Καρντάσιαν, η διάσημη μάματζερ φτιάχνει φανταστικά μπράουνις που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μπορείς να δεις την συνταγή εδώ.

Η Μέγκαν Μαρκλ λατρεύει τα κυριακάτικα γεύματα

Πριν η Μέγκαν Μαρκλ παντρευτεί τον πρίγκιπα της, ήταν μια απλή θνητή όπως όλοι μας. Τότε ακόμα το μακρινό 2012 έγραφε άρθρα στον τύπο υποστηρίζοντας ότι λατρεύει το φαγητό και ιδιαίτερα τα κυριακάτικα γεύματα. Αγαπημένο της πιάτο το κοτόπουλο φιλιπίνο άντομπο. «Είμαι μεγάλη φαν των Κυριακάτικων δείπνων. Είτε τρώμε αρνί tagine, ψητό κατσαρόλας ή μια χορταστική σούπα, η ιδέα να μαζευτούμε για ένα πλούσιο γεύμα με τους φίλους και την οικογένειά μου την Κυριακή με κάνει να νιώθω παρηγοριά. Μου αρέσει να σιγομαγειρεύω τα φαγητά τις Κυριακές, όπως το adobo κοτόπουλου σε φιλιππινέζικο στυλ (Filipino-style chicken adobo). Είναι τόσο εύκολο—συνδυάστε σκόρδο, σόγια, ξύδι, ίσως λίγο λεμόνι και σιγομαγειρέψτε το κοτόπουλο σε ένα Crock Pot (ηλεκτρικό σκεύος για πολύ αργό μαγείρεμα) μέχρι να πέσει από το κόκκαλο. Σερβίρετε με καστανό ρύζι και σαλάτα».

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *