Type to search

Celebrities

Ο σωματοφύλακας των Μπραντζελίνα αποκαλύπτει τα μυστικά τους

Share

Ο πρώην σωματοφύλακας του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει πώς ήταν να δουλεύει γι’ αυτούς, πώς αναπτύχθηκε το ειδύλλιο μεταξύ τους και τι έγινε με την Τζένιφερ Άνιστον. 

Ο Μαρκ Μπέχαρ (Mark Behar) δούλεψε ως σωματοφύλακας του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί από την αρχή της γνωριμίας τους το 2005, ενώ γύριζαν την ταινία Κύριος & Κυρία Σμιθ (Mr. & Mrs. Smith). 

Πώς αναπτύχθηκε το ειδύλλιο των Μπραντζελίνα

«Αρχικά με προσέλαβε ο Μπραντ» δηλώνει ο Behar στο περιοδικό In Touch Weekly «και όταν άρχισε να φουντώνει η φλόγα μεταξύ τους η Αντζελίνα μου είπε “Σε χρειάζομαι και εγώ”. Και εγώ σκέφτηκα “Κατάλαβα που θα καταλήξει όλο αυτό”. Τους διέκοψα κάποιες φορές ενώ φλέρταραν και αγγίζονταν. Δεν τους έπιασα να κάνουν σεξ, αλλά υποθέτω ότι αν το είχα κάνει, θα ήταν ωραίο. Ήταν η τέλεια ταινία για να ερωτευτούν». Και συνεχίζει: «Ήταν σαν να είμαι στο Γυμνάσιο και να μετέφερα ραβασάκια. Δεν ήθελαν κανένας να το μάθει και εγώ το θεώρησα όλο αυτό πολύ κουλ». Έμεινε στην υπηρεσία τους από το 2004 ως και το 2006 και τους περιγράφει ως: «Πολύ συμπαθητικά και γλυκά άτομα».

Τι πραγματικά συνέβη με την Τζένιφερ Άνιστον 

«Το ένιωθες ότι κάτι υπήρχε μεταξύ τους» υποστηρίζει ο πρώην σωματοφύλακάς τους. «Δεν ανακατεύτηκα στη σχέση με τη Τζένιφερ Άνιστον. Δεν έκανα ερωτήσεις. Συμπέρανα ότι είτε τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα μεταξύ τους είτε ότι είχαν χωρίσει. Κάποια στιγμή στο σετ ο Μπραντ μου μίλησε για την Τζένιφερ. Μου είπε ότι η σχέση τους δεν πήγαινε καλά, και ότι ήταν λες και ένας τυφώνας τον άρπαξε και τον απομάκρυνε από αυτήν». 

Τι δηλώνει για το διαζύγιο και τον χωρισμό τους

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο (στο διαζύγιο) αλλά το έκαναν» λέει ο Behar για τους Μπραντζελίνα. «Υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα. Όταν έχεις τόσο υψηλή κοινωνική θέση μπορεί να είναι κάτι προσωπικό, μπορεί να είναι θέμα χρημάτων, θα μπορούσε να είναι ανταγωνισμός για την αγάπη των παιδιών, θα μπορούσε να είναι συσσωρευμένη πικρία. Πραγματικά δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβαίνει. Και όταν σου έχουν ρίξει μια κάμερα στο πρόσωπο και σου παίρνουν συνέντευξη είναι όλο χαμόγελα και γέλια, αλλά πίσω από τα φώτα υπάρχουν ένα σωρό δικηγόροι και γίνεται πόλεμος».

Δυο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί

«Ο Μπραντ είναι πολύ, πολύ έξυπνος» υποστηρίζει ο Behar. «Θα σε ακούσει. Μπορείς να του μιλήσεις για τα πάντα. Πάντα έχει μια ιστορία να σου πει. Είναι πολύ καλός τύπος. Όταν είναι στην κάμερα είναι εντελώς φυσικός. Όλοι τον συμπαθούν. Η Αντζελίνα είναι… πιο ήσυχη. Εάν δεν έχει κάτι να πει, δεν θα μιλήσει. Μάλλον συμβαίνουν πολλά στη ζωή της τώρα με τα παιδιά και όλα τα άλλα. Νομίζω ότι ο Μπραντ είναι ένας θαυμάσιος πατέρας. Το Χόλιγουντ είναι ένα σκληρό μέρος. Ο ένας ζει εδώ και ο άλλος εκεί». Και τι γίνεται με τις φήμες για την Αντζελίνα και των πρώην σύζυγό της;  «Δεν με ξαφνιάζει που λέγεται ότι η Αντζελίνα τα έφτιαξε ξανά με τον πρώην της τον Τζόνι Λι Μίλλερ. Στους αστέρες του Χόλιγουντ αρέσει να μένουν στον κύκλο τους και συχνά επιστρέφουν στους πρώην τους. Όταν γίνεσαι διάσημος έχεις έναν πολύ μικρό κύκλο. Είναι πολύ σκληρά τα πράγματα, οπότε κολλάνε σε αυτόν τον κύκλο. Είναι πολύ συνηθισμένο αυτό, αλλά στους κοινούς ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τον κόσμο του Χόλιγουντ φαίνεται παράξενο».

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *