Type to search

Αγαπητή Ευτυχία

Να συνεχίσω να βγαίνω με έναν παντρεμένο που όμως έχει ελεύθερη σχέση;

Share

Γνώρισε έναν παντρεμένο που όμως ισχυρίζεται ότι με τη γυναίκα του έχουν ελεύθερη σχέση. Να συνεχίσει να τον βλέπει ή να αναζητήσει κάτι καλύτερο; 

Αγαπητή Ευτυχία,

πρόσφατα στο σούπερ μάρκετ που ψωνίζω γνωρίστηκα με κάποιον ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα. Γίναμε φίλοι μέσω κάποιου κοινωνικού δικτύου και αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα. Είναι πολύ όμορφος, αθλητικός, με καλούς τρόπους και μόρφωση. Μου είπε ότι είναι παντρεμένος, ότι με τη γυναίκα του έχουν ελεύθερη σχέση και έχουν συμφωνήσει ότι μπορούν να βγαίνουν και με άλλους. Μου άρεσε πολύ και εκτίμησα ότι από την αρχή ήταν τόσο ειλικρινής. 

Κανονίσαμε να συναντηθούμε ξανά στο σούπερ μάρκετ…

…αφού λόγω καραντίνας είναι αδύνατο κάπου αλλού. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και ανανεώσαμε ξανά το ραντεβού μας ύστερα από μερικές μέρες. Μετά ήρθε από το σπίτι μου και κάναμε σεξ. Αυτό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές από τότε. Το πρόβλημά μου είναι ότι, παρόλο που μου είπε ότι με τη γυναίκα του έχουν ελεύθερη σχέση και τα μοιράζονται όλα μεταξύ τους, αυτός φέρεται σαν να την απατά και να φοβάται μήπως αυτή το μάθει. Δηλαδή δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, δεν μου λέει το επώνυμό του, δεν μου δίνει τον αριθμό του τηλεφώνου του, μου ζητά να μην φοράω άρωμα ή κρέμες σώματος με έντονο άρωμα, είναι συνεχώς με το ρολόι στο χέρι για να μην αργήσει, έχει αναβάλλει δύο φορές το ραντεβού μας γιατί η γυναίκα του επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά της πιο νωρίς. 

Κάτι μέσα μου μου λέει ότι είναι ένας άπιστος ψεύτης…

…αλλά νιώθω πολύ μόνη μου τώρα με την καραντίνα και δεν θέλω να σταματήσω να τον βλέπω. Αν χάσω και αυτόν δεν θα μπορώ να έρθω σε επαφή με κανέναν άλλο. Τι να κάνω;
«Ελευθερία»

Αγαπητή Ελευθερία,

είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο στην πραγματικότητα δεν γνωρίζεις τίποτα παρά μόνο ότι σου λέει. Σαφέστατα και η συμπεριφορά του είναι περίεργη και δεν φαίνεται να έχει ελεύθερη σχέση με τη γυναίκα του. Από την άλλη βέβαια εδώ είναι Μεσόγειος και όχι Σκανδιναβία. Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια γυναίκα που γνωρίζει ότι ο σύντροφός της πηγαίνει με άλλες και αυτό την αφήνει αδιάφορη. 

Άλλο νομίζω ότι είναι το θέμα εδώ. Έστω ότι αυτό που λέει πράγματι ισχύει…

Εσύ θέλεις πραγματικά να έχεις σχέση με κάποιον τον οποίο θα μοιράζεσαι με κάποια άλλη; Μπορείς να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι θα τον βλέπεις για ελάχιστο χρόνο εάν και εφόσον αυτός μπορεί; Αντέχεις να γνωρίζεις  ότι θα βρίσκεσαι στο έλεος των διαθέσεων και του προγράμματός του και ότι στην πραγματικότητα δεν θα έχεις κανέναν ρόλο στη ζωή του; Νομίζω ότι δεν το θέλεις αυτό, κανείς δεν το θέλει. 

Η μοναξιά που μας έχει επιβάλλει η καραντίνα είναι αληθινή και πολύ σκληρή…

…καλό είναι ωστόσο να μην παρασυρόμαστε από τα συναισθήματά μας κάνοντας περισσότερα λάθη. Η γνώμη μου είναι να σταματήσεις να συναντάς αυτόν τον τύπο, να τον διαγράψεις από τις επαφές σου και να μην επικοινωνήσεις μαζί του ποτέ ξανά. 

Δεν ζούμε στη Ντίσνεϊλαντ και ο κόσμος δεν είναι γεμάτος καλοκάγαθους ανθρώπους.

Δεν γνωρίζεις τίποτα γι’ αυτόν τον άνθρωπο, αντίθετα αυτός ξέρει πολλά για σένα: πώς σε λένε, που μένεις, τι έχεις στο σπίτι σου, πώς μπορεί να σε βρει. Εάν συνεχίσεις να τον βλέπεις προσπάθησε να μάθεις μερικά περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν όπως π.χ. το όνομα ή το τηλέφωνό του. Επίσης πριν από κάθε σας ραντεβού καλό είναι να ενημερώνεις κάποιον φίλο ή φίλη σου για την συνάντησή σας και ζήτα του να σε παίρνει τηλέφωνο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είσαι καλά. 

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *