Type to search

Αγαπητή Ευτυχία

Έχω ερωτική σχέση με τον ανιψιό μου, πώς να το χειριστώ;

Share

Δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον ανιψιό της με τον οποίο διατηρεί ερωτική σχέση. Μπορεί να υπάρξει χάπι έντ στη σχέση τους; Η Ευτυχία συμβουλεύει…

Αγαπητή Ευτυχία,

είμαι παντρεμένη εδώ και 13 περίπου χρόνια και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία του διαζυγίου. Ο πρώην άντρας μου ήταν άπιστος, μου ασκούσε έντονη ψυχολογική βία, είχαμε πολλούς καβγάδες, και με ζήλευε χωρίς να του έχω δώσει την παραμικρή αφορμή. Όπως καταλαβαίνεις η όλη μας σχέση είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και μου προξενούσε αφόρητο πόνο.
Τα τελευταία 4 χρόνια της σχέσης μας έχω αναπτύξει πολύ στενή φιλία με έναν από τους «ανηψιούς» μου. Δεν έχουμε πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι μόλις 11 χρόνια μικρότερος από εμένα και ιδιαίτερα ώριμος για την ηλικία του. Πρόκειται για το γιο ενός από τα αδέρφια του πρώην συζύγου μου. Όπως καταλαβαίνεις εγώ δεν έχω συγγένεια εξ αίματος με αυτόν και αφού οριστικοποιηθεί το διαζύγιό μου δεν θα έχω καμιά απολύτως συγγένεια μαζί του.
Τους τελευταίους μήνες η φιλιά μας έχει προχωρήσει πολύ και έχει γίνει ερωτική. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και το σεξ είναι υπέροχο. Μετά από πολλά χρόνια που ο άντρας μου με αγνοούσε, επιτέλους νιώθω ότι μετράω σαν γυναίκα. Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός, ενδιαφέρεται για μένα και θέλει να με κάνει ευτυχισμένη. Δεν επιθυμώ τίποτε άλλο παρά μόνο να είμαστε μαζί.
Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι αν η σχέση μας μαθευτεί μπορεί να μην γίνει αποδεκτή και να θεωρηθεί σκάνδαλο. Προσωπικά δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτήν, ούτε την θεωρώ ανάρμοστη. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που σου γράφω. Δε νομίζεις ότι έχω δίκιο; Υπάρχει κάτι κακό σε αυτήν;
Με αγάπη
«Ντόρα»

Αγαπητή Ντόρα, 

θα υπάρξω όσο πιο σύντομη γίνεται. Λήξε αυτή τη σχέση… χτες όμως. Ο άνθρωπος αυτός είναι ανιψιός σου, ακόμα και αν εσύ αρνείσαι να το δεχτείς. Αυτός είναι μικρός, ανώριμος και ενδεχομένως δεν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών του (σας). Η σχέση σας δεν μπορεί να έχει καλή εξέλιξη για λόγους κοινωνικούς και οικογενειακούς. Αφήσατε να παρασυρθείτε από το πάθος σας χωρίς να επεξεργαστείτε λογικά αυτά που σας συμβαίνουν. Εάν δε, έχεις και παιδιά (δεν μου το αναφέρεις αυτό στο μέιλ), η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη και απαγορευμένη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αγνό αίσθημα μόνο πάθος, το οποίο τρέφεται από την ατμόσφαιρα αυτή του απαγορευμένου που το περιβάλλει. 

Tags

Μπορεί να σας αρέσουν

2 Σχόλια

 1. «Τζον» 19 Σεπτεμβρίου 2020

  Είμαι 15 χρονών και έχω σχέση με την 14χρονη ανήψια μου. Ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτήν την σχέση. Γιατί πρέπει να σταματήσει. Μου είναι αδυνατον να σκεφτώ κάτι χωρίς εκείνη.

  Απάντηση
  1. letitsia 20 Σεπτεμβρίου 2020

   Τι σημαίνει «έχω σχέση με την 14χρονη ανηψιά μου»; Τι είδους σχέση; Είστε και οι δυο πολύ μικροί για να περάσετε σε μονοπάτια δύσβατα που θα φέρουν τόσο εσάς τους ίδιους όσο και τις οικογένειές σας σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση. Πολλές φορές άτομα σε τόσο νεαρή ηλικία όπως είστε εσείς νιώθουν έλξη προς συγγενικό τους πρόσωπο, ιδιαίτερα αν μένουν σε περιβάλλον περιορισμένο και χωρίς ευκαιρίες να έρθουν σε επαφή με άλλα άτομα εκτός της στενής τους οικογενείας. Συμβαίνει συχνά σε αυτές τις ηλικίες να γοητευόμαστε από συγγενείς που τους βλέπουμε συχνά ή ακόμα και καθημερινά. Ωστόσο δεν είναι κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί ούτε να αφεθεί να προχωρήσει σε κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τους γονείς σου. Καμιά φορά οι γονείς μπορούν να δώσουν τις καλύτερες συμβουλές αν έχουν κατανόηση. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού ψυχικής υγείας; Ενδεχομένως θα μπορούσες να το ζητήσεις από τους γονείς σου ισχυριζόμενος ότι χρειάζεσαι υποστήριξη για θέματα του σχολείου.

   Απάντηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *